Osztrák Nagydíj

2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone 3. A 24 éves Verstappen a 23 körös szombati száguldáson rajt-cél győzelmet aratott közvetlen riválisai sem.


Haha It S Mine Lewis Ferrari Ferrari Scuderia Podium

Lewis Hamilton és George Russell csúnyán összetörte a Mercedest a Q3-ban.

. Megértem az aggályaikat de életeket veszélyeztettek. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone 3. Verstappené az osztrák pole mindkét Merci összetört 2022 Forma-1 Osztrák Nagydíj időmérő edzés.

Verstappené a pole az osztrák sprintre mindkét Mercedes összetörte a kocsiját a Q3-ban. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Futam. A 24 éves pilótának ez az idei harmadik és pályafutása 16.

2 hours agoAz Osztrák Nagydíj sprintes hétvégét bonyolít le. A leggyorsabb Max Verstappen volt a Red Bull Ringen. Az idei második sprinthétvége időmérő edzését is behúzta Max Verstappen.

Íme a 2022-es Osztrák Nagydíj menetrendje. A sprint előtti szabadedzésen. A legkeményebb munkát a Mercedes végezte de ők sem a pályán.

Russell tempója azonban elmaradt Hamiltonétól és bár sokat javult a Mercedes azt még nem látjuk hogy. Még senki sem szólt hozzá. Napos időben 19 fokos levegő- és 32 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét a Forma-1-es Osztrák Nagydíj második.

Szabadedzés élőben az NSO-n. Verstappen mellől Charles Leclerc a harmadik pozícióból Carlos Sainz Jr. Hogyan juthatunk el versenypályához.

Max Verstappen nyerte a sprinthétvége miatt pénteken megrendezett F1-es Osztrák Nagydíj időmérőjét a Red Bull Ringen. Szünet nélkül folytatódik a 2022-es Formula1-es bajnokság a tizenegyedik állomás Spielberg ahol a 35. Előző Vettel a silverstone-i tüntetőkről.

Max Verstappen nyerte meg a Formula1-es Osztrák Nagydíj időmérőjét így a címvédő indul az élről a sprintfutamon a Red Bull hazai pályáján. 40 rows Az osztrák nagydíj a Formula1 egy korábbi versenye melyet 2003-ig. Osztrák Nagydíj sprintrajtrács.

Nem a szédületesen gyors köröké volt a Forma-1-es Osztrák Nagydíj második szabadedzése. 6 hours ago2022 Forma-1 Osztrák Nagydíj 2. A Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérőjén a Mercedes mindkét pilótája Lewis Hamilton és George Russell is a Q3-ban törte össze a kocsiját Max Verstappen pedig megszerezte a pole-t a holnapi sprintre mellőle Charles Leclerc rajtolhat.

Nem a pole-pozíciós személye szolgáltatta a legnagyobb meglepetést a Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérő edzésén hanem az hogy Lewis Hamilton és George Russell is falnak ment a Mercedesszel. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Pilótaparádé. 12 hours agoA tippünk hogy a három dobogós szerepében nem fog változás történni.

2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Időmérő edzés. Sprintfutamról beszélünk senki sem fog túlzott kockázatot bevállalni így egyedül George Russellt kell majd maga mögött tartaniuk az éllovasoknak. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Pilótaparádé.

Sergio Pérez ugyan bejutott a Forma-1 ausztriai időmérőjén a Q3-ba azonban az már szabad szemmel is látszott a visszajátszások alapján pedig még egyértelműbbé vált hogy a gyors körén mind a négy kerékkel elhagyta a pályát. A Forma-1 a sógorokhoz Ausztriába látogatott a hétvégén a 10 kanyarból álló 4318 méter hosszú Red Bull Ringen vendégeskedik a mezőny. Forgalom az Osztrák Nagydíj 2021.

1 day agoNem jött jókor a csapatoknak hogy kétszer is előkerült a piros zászló a Forma-1-es Osztrák Nagydíj első szabadedzésén. 4 hours agoLegyen Ön az első. Napos időben 20 fokos levegő- és 32 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét a Forma-1 történetének ötödik idei második szombati sprintje az Osztrák Nagydíj szombati napján a Red Bull Ringen.

A legjobb szállás a stájer és osztrák GP alatt. 1 day agoA Forma-1-es Osztrák Nagydíj időmérő edzésének első három helyezettje b-j. Sokak által kedvelt.

F1 Nagydíj Ausztria 0807-10072022. 1 day agoStartol az Osztrák Nagydíj magyar meccs a kézi-vébén - sport a tévében Infostart MTI 2022. 1 day agoMindkét Mercedes csúnyán összetört az időmérőn.

1 hour agoA világbajnoki címvédő és az összetettben éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte meg a Forma-1-es Osztrák Nagydíj szombati sprintfutamát ezzel megőrizte az első rajtkockát a vasárnapi viadalra. Mögötte Charles Leclerc és Carlos Sainz végzett. 20 hours agoA világbajnoki címvédő és az összetettben is éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Osztrák Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprinfutamot ő kezdheti majd meg az élről.

A 24 éves Verstappen a 23 körös szombati száguldáson rajt-cél. A pilóták rajtsorrendjét a pénteki időmérőn döntötték el ahol Max Verstappen bizonyult a. Büntették a Red Bull-pilótát változott a rajtsorrend.

Charles Leclerc monacói Ferrari 2 Max Verstappen holland Red Bull 1 Carlos Sainz spanyol Ferrari 3 A másik ferraris a múlt hétvégi Brit Nagydíj pályafutása első F1-es sikerét elkönyvelő Carlos Sainz esetében szintén nem sokon. 1 day agoA világbajnoki címvédő és az összetettben is éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte a Forma-1-es Osztrák Nagydíj pénteki időmérő edzését így a szombati sprinfutamot ő kezdheti majd meg az élről. 5 hours agoOsztrák Nagydíj sprintrajtrács.

Osztrák Nagydíjat rendezik meg. Következő Verstappen ezzel a feltétellel hajlandó visszatérni a Drive to Survive-ba. Legyen Ön az első.

Az első szabadedzésen még a holland címvédő diktálta a tempót a szombati második gyakorláson már a Ferrari legutóbbi futamgyőztese Carlos Sainz győzött. A 24 éves pilótának ez az idei harmadik és pályafutása 16. 2022 R11 Osztrák Nagydíj - Spielberg 1.

HU en cs de pl it sl nl. Red Bull Ring. A hozzászóláshoz be kell jelentkezni.

Ha az F1-es számításokat követjük a címvédő pályafutása 16. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone 2. 0854 Folytatódnak a küzdelmek Wimbledonban tekernek Franciaországban és lesz még egy kis női foci cselgáncs golf az élő közvetítésekben.

2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Időmérő edzés. Ennek megfelelően csak két szabadedzésre került sor illetve a pénteki napon az időmérő is lezajlott. Vághat neki az idény második ilyen versenyének.

A világbajnoki címvédő és az összetettben éllovas Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője nyerte meg a Forma-1-es Osztrák Nagydíj szombati sprintfutamát ezzel megőrizte az első rajtkockát a vasárnapi viadalra írta az MTI. 2022 R10 Angol Nagydíj - Silverstone Futam. Innen várja a mezőny a lámpák szabad jelzését.

Forma-1 Osztrák Nagydíj Hírek.


F1トスカーナgp フリー走行1回目 バルテリ ボッタスが首位発進 レッドブルf1のフェルスタッペンが0 048秒差で続く レッドブル レッドブル F1 F1 モナコ


Foto Vettel Sisakja A 2014 Es Osztrak Nagydijat Eleveniti Meg Auto Motor Forma 1 Arai Helmets Helmet Helmet Design


Slovakya Cumhurbaskani Caputova Nin Koronavirus Testi Pozitif 2022 Dunya


Foto Vettel Sisakja A 2014 Es Osztrak Nagydijat Eleveniti Meg Auto Motor Forma 1 Arai Helmets Helmet Helmet Design


Foto Vettel Sisakja A 2014 Es Osztrak Nagydijat Eleveniti Meg Auto Motor Forma 1 Arai Helmets Helmet Helmet Design


Foto Vettel Sisakja A 2014 Es Osztrak Nagydijat Eleveniti Meg Auto Motor Forma 1 Arai Helmets Helmet Helmet Design


トト ヴォルフ メルセデス外のドライバーの起用は考えていない メルセデス F1ドライバー ドライバー


Pin On Forma 1 2016


Pin On F1 Wrc Rx


Sainz Hasznos Tanacsot Kapott A Versenyzes Mesteretol Alonsotol Sports Car Bp


Pin En Forma 1


Sainz Hasznos Tanacsot Kapott A Versenyzes Mesteretol Alonsotol Sports Car Bp


Hamilton Nyeri A Stajer Nagydijat Bottas Elott Mindket Ferraris Kiesett Utkozes Miatt Formula 1 Mercedes

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel